چربی ها و انواع آنها

چــربی ها و انــواع آنها

مقدمه

لیپیدها دسته‌ای از مولکولهای غیر قابل حل در آب و قابل حل در حلالهای آلی مانند اتر و کلروفرم هستند. نواحی غیر قطبی هیدروکربنی در آنها زیاد و تعداد گروههای قطبی کم است. از نظر ساختاری ، لیپیدها در مقایسه با سایر درشت مولکولهای زیستی کوچک‌اند و واحدهای ساختاری آنها را ترکیباتی به ناماسید چرب تشکیل می‌دهند.

ادامه نوشته

مدیریت جوجه های گوشتی در هفته اول پرورش

 
مدیریت جوجه های گوشتی در هفته اول پرورش
گروه علمي و پژوهشي شرکت تلاونگ
 
پیشرفتهای ژنتیکی برای صفاتی چون رشد و ضریب تبدیل غذایی درجوجه های گوشتی این امکان را فراهم آورده تا پرنده ها در دوره پرورشی کوتاهتر با وزن بیشتر به کشتارگاه فرستاده شوند وبه این ترتیب مدت دوره پرورش که در آن پرنده ها 2کیلوگرم وزن می گیرند از60 روز به 40 روز کاهش پیدا کرده است.
 
 

مدیریت جوجه های گوشتی در هفته اول پرورش

 

ادامه نوشته

نکات مهم برای مدیریت گاوهای نزدیک زایمان

 

نکات مهم برای مدیریت گاوهای نزدیک زایمان
 
گاوها هرچه به زمان زایمان و آغاز دوره  شیر دهی جدید نزدیک تر می شوند ٬ دچار تنش یااسترس بیشتری می شوند . در خلال این دوره ی انتقال ٬ بسیاری تغییرات بیولوژیکی جهت مراحل مختلف زایمان و شروع شیر دهی رخ میدهد و البته تغییرات عمده تری در روش مدیریت این دوره نیز انجام می شود که مزید بر استرس های بیولوژیکی می باشد .
ادامه نوشته

عوامل شکست در واکسیناسیون طیور

عوامل شکست در واکسیناسیون طیور

گله بیمار : 

درهنگام ابتلای گله به بیماری‌های مختلف مانند عفونت‌های مایکوپلاسمایی نظیر CRD انجام واکسیناسیون به صورت اسپری ممکن است بیماری را در گله تشدید نماید. توصیه می‌شود هنگام مواجهه با یک گله بیمار، از انجام واکسیناسیون تا زمان بهبودی کامل گله به دلایل زیر اجتناب گردد :

1 - عدم کارآیی مناسب سیستم ایمنی پرنده برای تولید پادتن.

2 - احتمال ایجاد بیماری توسط همان واکسن تزریق شده.

3 - افزایش حدت سویه واکسن (Back Passage).

ادامه نوشته